News Flash:

Supa-crema de morcovi cu pancetta

12 Februarie 2013
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 felii de pancetta
900 gr morcovi
20 ml ulei de masline
3 cepe
50 gr unt
2 catei de usturoi
10 gr chimion macinat
1 litru supa de pui
fulgi de ardei iute
piper
sare

Mod de preparare:
 
Taie morcovii si ceapa in bucati mari si asaza-i intr-o tava. Stropeste legumele cu ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper. Da la cuptor pentru 40 de minute. Caleste usturoiul in ulei de masline incins si asezoneaza cu chimionul macinat. Transfera legumele din cuptor intr-o cratita mare, adauga usturoiul calit si amesteca bine. Adauga apoi si fulgii de ardei si supa de pui. Lasa pe foc pana cand da in clocot, dupa care mai fierbe timp de 20 de minute. Paseaza apoi supa pana devine foarte fina. Caleste feliile de panceta pana devin crocante. Presara panceta pe deasupra supei. Supa-crema de morcovi cu pancetta se serveste calda, cu smantana si paine taraneasca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pancetta morcovi cepe unt chimion macinat piper sare tava cuptor clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2151 viz    0 com
1850 viz    0 com
2224 viz    1 com
1643 viz    0 com
2142 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012954 (s)