News Flash:

Supa-crema de morcovi cu carne de pui

31 Mai 2012
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de morcovi cu carne de pui
Ingrediente:

100 gr piept de pui
200 gr morcovi
500 ml apa
50-100 ml lapte

Mod de preparare:

Mai intai se fierbe carnea de pui taiata cuburi mici. Separat se pun la fiert se pun si morcovii, tot taiati marunt. Cand au fiert se paseaza, se pune putina zeama din oala in care au fiert si pieptul de pui. La final se adauga laptele si se mai da un pic in clocot.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi apa lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2909 viz    0 com
2280 viz    0 com
1532 viz    0 com
1349 viz    0 com
1986 viz    0 com
1386 viz    0 com
4748 viz    0 com
2151 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013335 (s)