News Flash:

Supa-crema de morcovi cu carne

16 Octombrie 2013
1488 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 ml apa
200 gr morcovi
50-100 ml lapte (formula sau de mama)
100 gr piept de pui

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si se pune la fiert. Morcovii se taie in cubulete mici si se pun si ei la fiert. Dupa ce s-au fiert, se paseaza bine si se adauga peste ei putin din zeama in care au fiert, plus carnita tocata marunt. La final se adauga laptele si se mai da un pic in clocot.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bebelusi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1785 viz    0 com
2485 viz    0 com
1016 viz    0 com
1510 viz    0 com
1306 viz    0 com
1293 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1861 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021112 (s)