News Flash:

Supa-crema de morcovi

23 Noiembrie 2011
761 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de morcovi
Ingrediente: 2 morcovi 1 cartof 1 ceapa 50 g telina 1 pastarnac cateva frunzulite de spanac sau patrunjel unt cat o nuca 2 lingurite zahar 2-3 linguri ketchup 250 ml bulion 50 ml lapte 4 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Se spala si se curata toate legumele, se taie in bucati, dupa care se pun la fiert, la foc mic, in 2 litri de apa rece cu putina sare. Dupa 25 de minute, se adauga bulionul, se mai lasa sa fiarba 5 minute, iar apoi se ia vasul de pe foc. Se adauga untul, laptele clocotit, zaharul, uleiul, ketchup-ul. Se mixeaza pana ce supa devine omogena si se potriveste de sare si piper. Inainte se servire se presara spanac sau patrunjel tocat foarte marunt. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

morcovi retete vegetariene passata telina spanac ketchup bulion lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1147 viz    0 com
978 viz    0 com
2440 viz    0 com
1995 viz    0 com
3015 viz    0 com
1500 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1061 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012080 (s)