News Flash:

Supa crema de morcovi

18 Iulie 2011
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de morcovi
Ingrediente: 3-4 morcovi 1 ceapa rosie 1 telina mica 2 rosii 2 linguri ulei de masline patrunjel sare piper Mod de preparare: Se curata morcovii si ceapa, se taie cubulete si se pun la fiert cu un praf de sare. Rosii se curata de coaja si se dau pe razatoare, obtinandu-se suc de rosii. Dupa ce legumele au fiert, se scot si se paseaza / mixeaza la robot, apoi se pune amestecul obtinut in apa in care au fiert initial. Se adauga sosul de rosii, cele doua linguri de ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa sa mai fiarba aproximativ un sfert de ora. La final se adauga patrunjel. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi gogosar placinte patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

977 viz    0 com
2043 viz    1 com
1332 viz    0 com
1070 viz    0 com
1490 viz    0 com
1417 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016539 (s)