News Flash:

Supa-crema de morcovi

30 Mai 2013
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g morcovi
2 cartofi potriviti
1 telina
1 ceapa
1 bucatica de sorici
50 ml de ulei de masline
1 l apa clocotita
10 bulete pentru profiterol
4 linguri de parmezan ras

Mod de preparare:

Curata cartofii si morcovii si taie-i bucati mari. Taie si ceapa, si telina bucati mai mari, apoi incinge ulei intr-o cratita si prajeste putin soriciul. Adauga peste el ceapa si telina si caleste-le inca 5 minute. Scoate soriciul din cratita si pune cartofii si morcovii si lasa-le sa se inabuse putin. Toarna peste ele apa si lasa-le sa fiarba. Dupa ce au fiert, paseaza-le la blender.
Unge buletele cu putin ulei si trece-le prin parmezan, apoi gratineaza-le 5 minute.
Supa-crema de morcovi se serveste cu cateva bulete de branza, stropita cu putin ulei de masline.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi sorici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1778 viz    0 com
2280 viz    0 com
2769 viz    0 com
1358 viz    0 com
1530 viz    0 com
1927 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014303 (s)