News Flash:

Supa-crema de mere cu dovleac

3 Aprilie 2012
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de mere cu dovleac
Ingrediente:

3 mere mari, fara coaja si samburi
1 kg de dovleac
1 morcov
1 ceapa medie, taiata in 8
1 ceasca de unt topit
300 ml supa de pui
cimbru
piper
sare


Mod de preparare:

Mai intai preincalzim la 170 de grade cuptorul, apoi taiem dovleacul si il curatim de coaja si de samburi. Il punem intr-un vas termorezistent alaturi de morcov si ceapa si dam la cuptor pana cand se inmoaie legumele. Le punem apoi intr-un vas, adaugam supa de pui, merele si potrivim de sare si le punem la fiert in jur de o jumatate de ora, cu capac. Cand merele s-au inmuiat adaugam piperul si cimbrul. Dupa ce totul e gata trecem prin blender, iar apoi punem in farfurii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere dovleac morcov ceapa unt cimbrupipersare coaja samburi blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013838 (s)