News Flash:

Supa crema de mazare boabe

11 Aprilie 2011
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de mazare boabe
Ingrediente necesare: 250-300 g mazare boabe uscata 1 ceapa 2 fire de praz (numai partea alba) 80 g unt sau ulei 1/2 linguri de faina 1 lingurita de zahar sare piper 2 1/2 l apa Modul de preparare: Mazarea se curata si se spala. Apoi se pune intr-o oala impreuna cu ceapa, prazul si apa rece cat sa acopere totul. Se pun la foc mic. Se lasa sa fiarba. Cand sunt fierte foarte bine, se strecoara. Mazarea se trece prin sita. Apoi se adauga in oala 3/4 din cantitatea de unt sau ulei. Se pune si faina. Se amesteca totul bine. Apoi se adauga si piureul de mazare. Se amesteca iar si se lasa sa mai dea in cateva clocote. Dupa aceea se pun sarea si zaharul, dupa gust. Pentru ca aceasta supa crema de mazare sa arate bine, avand o culoare intensa de verde, se oparesc cateva foi de spanac in apa clocotita cu sare. Acestea se dau apoi prin sita si se pun la supa. Cand este gata supa, se pune si restul de unt si verdeata tocata. Se adauga si piperul. Se serveste cu saleuri de cascaval.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon ceapa faina piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2170 viz    0 com
1147 viz    0 com
3167 viz    0 com
4162 viz    0 com
1851 viz    0 com
1441 viz    0 com
1937 viz    0 com
1388 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013016 (s)