News Flash:

Supa crema de mazare boabe

11 Aprilie 2011
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de mazare boabe
Ingrediente necesare: 250-300 g mazare boabe uscata 1 ceapa 2 fire de praz (numai partea alba) 80 g unt sau ulei 1/2 linguri de faina 1 lingurita de zahar sare piper 2 1/2 l apa Modul de preparare: Mazarea se curata si se spala. Apoi se pune intr-o oala impreuna cu ceapa, prazul si apa rece cat sa acopere totul. Se pun la foc mic. Se lasa sa fiarba. Cand sunt fierte foarte bine, se strecoara. Mazarea se trece prin sita. Apoi se adauga in oala 3/4 din cantitatea de unt sau ulei. Se pune si faina. Se amesteca totul bine. Apoi se adauga si piureul de mazare. Se amesteca iar si se lasa sa mai dea in cateva clocote. Dupa aceea se pun sarea si zaharul, dupa gust. Pentru ca aceasta supa crema de mazare sa arate bine, avand o culoare intensa de verde, se oparesc cateva foi de spanac in apa clocotita cu sare. Acestea se dau apoi prin sita si se pun la supa. Cand este gata supa, se pune si restul de unt si verdeata tocata. Se adauga si piperul. Se serveste cu saleuri de cascaval.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

somon ceapa faina piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2004 viz    0 com
1093 viz    0 com
2914 viz    0 com
3995 viz    0 com
1781 viz    0 com
1349 viz    0 com
1843 viz    0 com
1294 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013338 (s)