News Flash:

Supa-crema de mazare

21 Iunie 2012
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g mazare proaspata
1 cartof
1 morcov mare de gradina
2 linguri ulei de masline
cascaval pentru decor

Mod de preparare:


Legumele se curata, se spala si se pun la fiert, cu putina sare. Cand sunt gata se dau prin blender si se adauga uleiul de masline. Se poate servi cu crutoane, atat rece, cat si calda.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare cartof morcov cascaval blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2108 viz    0 com
1652 viz    1 com
2421 viz    0 com
1173 viz    0 com
2082 viz    0 com
1991 viz    0 com
1503 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019614 (s)