News Flash:

Supa crema de linte verde

17 Mai 2011
2732 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de linte verde
Ingrediente: 250 gr linte verde un morcov un pastarnac doua cepe o buc. telina 2-3 linguri de ulei un praf de usturoi 1/2 foaie de dafin sare Mod de preparare: Lintea se spala in mai multe ape, dupa care se pune la inmuiat circa 30 de minute. Se pune la fiert in apa, dupa primele clocote se inlocuieste apa, se adauga foaia de dafin si legumele curatate si taiate bucati mici. Se fierbe la foc potrivit pana ce lintea si legumele sunt fierte, potrivim gustul cu sare si un praf de usturoi, dupa care, cu ajutorul unui blender, formam crema de linte. Se serveste fierbinte, cu fulgi de ardei iute rosu sau patrunjel / marar tocat fin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1149 viz    0 com
1083 viz    0 com
1554 viz    0 com
1253 viz    0 com
862 viz    0 com
2805 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014367 (s)