News Flash:

Supa crema de linte rosie

23 Mai 2013
2763 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g linte rosie
2 cepe
1 telina
2 morcovi
1 ardei gras
ulei
boia dulce
1 legatura de patrunjel

Mod de preparare:

Spala bine lintea, apoi pune-o la fiert, impreuna cu o ceapa taiata bucati mai si cu telina. Lasa-le sa fiarba la foc mic aproximativ 30 de minute. Intre timp, caleste putin celelalte legume si adauga este ele, cand s-au inmuiat putin, pasta tomata si amesteca-le aproximativ 2 minute. Dupa ce a fiert lintea, adauga si legumele calite si mai lasa-le la fiert inca 10 minute.
La final, adauga o lingurita de boia dulce si amesteca apoi compozitia intr-un blender pana cand obtii o crema omogena si asezoneaz-o cu sare dupa gust.
Supa crema de linte rosie se serveste atat calda, cat si rece, presarata cu cateva frunze proaspete de patrunjel taiate finut.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

linte rosie cepe patrunjel blender frunze proaspete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1357 viz    0 com
1523 viz    0 com
1927 viz    0 com
2439 viz    0 com
1565 viz    0 com
1635 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020237 (s)