News Flash:

Supa-crema de linte

13 Iunie 2013
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g linte
2 buc telina
2 catei usturoi
80 g unt
1 ceapa
1 morcov
1 pastarnac
1 radacina de patrunjel
1 cartof
1 crenguta de cimbru
2 l apa
sare
piper

Mod de preparare:


Se pregatesc mai intai legumele curatandu-le si spalandu-le. Se alege lintea, se spala si se pune la fiert cu apa. Dupa cateva clocote, se adauga si zarzavatul taiat in lungime. Se lasa sa fiarba la foc potrivit si se adauga si cimbrul pentru a spori savoarea supei. Cand totul este bine fiert, se strecoara supa si se paseaza numai lintea, cartoful si ceapa, iar restul de zarzavat se da la o parte. Intr-o oala se incalzeste untul, se adauga legumele pasate, se amesteca bine si se subtiaza cu zeama in care au fiert. Se mai lasa sa fiarba 15-20 min. si apoi se adauga usturoiul pisat, sare si piper. Se presara deasupra patrunjel.

Supa-crema de linte recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

linte telina unt morcov sare savoarea supei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1351 viz    0 com
1088 viz    0 com
2154 viz    0 com
1630 viz    0 com
1212 viz    0 com
1778 viz    0 com
2280 viz    0 com
2769 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013181 (s)