News Flash:

Supa-crema de legume verzi cu usturoi

14 Iunie 2013
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

85 g frunze de baby spanac
150 g sparanghel taiat in bucati de 1 cm
150 g mazare verde
150 g fasole verde tocata
1,5 litri supa de legume
1 dovlecel tocat
1 buchet de broccoli tocat marunt
1 bat de telina tocat
2 catei de usturoi tocati marunti
1 ceapa tocata marunt
60 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare si gateste ceapa, usturoiul si telina pana prind o culoare aurie. Adauga dovlecelul si broccoli si mai gateste timp de 5 minute.Adauga stockul de legume si pune totul la fiert. Lasa-le sa fiarba timp de 5 minute, dupa care adauga fasolea verde, mazarea, sparanghelul si spanacul. Mai lasa-le la fiert inca 5 minute.
Asezoneaza bine cu piper negru proaspat macinat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sparanghel mazare verde dovlecel tocat broccoli ceapa tocata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1041 viz    0 com
1009 viz    0 com
1347 viz    0 com
1085 viz    0 com
2147 viz    0 com
1628 viz    0 com
1207 viz    0 com
1774 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013950 (s)