News Flash:

Supa-crema de legume verzi cu usturoi

14 Iunie 2013
1229 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

85 g frunze de baby spanac
150 g sparanghel taiat in bucati de 1 cm
150 g mazare verde
150 g fasole verde tocata
1,5 litri supa de legume
1 dovlecel tocat
1 buchet de broccoli tocat marunt
1 bat de telina tocat
2 catei de usturoi tocati marunti
1 ceapa tocata marunt
60 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare si gateste ceapa, usturoiul si telina pana prind o culoare aurie. Adauga dovlecelul si broccoli si mai gateste timp de 5 minute.Adauga stockul de legume si pune totul la fiert. Lasa-le sa fiarba timp de 5 minute, dupa care adauga fasolea verde, mazarea, sparanghelul si spanacul. Mai lasa-le la fiert inca 5 minute.
Asezoneaza bine cu piper negru proaspat macinat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sparanghel mazare verde dovlecel tocat broccoli ceapa tocata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1091 viz    0 com
1047 viz    0 com
1403 viz    0 com
1130 viz    0 com
2216 viz    0 com
1671 viz    0 com
1254 viz    0 com
1829 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018793 (s)