News Flash:

Supa-crema de legume si crutoane II

8 Noiembrie 2011
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de legume si crutoane II
Ingrediente: dovlecel cartofi morcov albitura telina conopida broccoli fasole verde ardei gras mazare rosii sfecla rosie gulie ceapa frunze de telina patrunjel verde condimente piper sare ulei Mod de preparare: Legumele si zarzavaturile se curata, se spala, se taie marunt dupa caz si se pun la fiert in apa rece. Cand sunt fierte, se paseaza foarte bine prin strecuratoare. Ce ramane in strecuratoare nu se foloseste. Trebuie sa ramana o supa-crema clara doar cu ceea ce iese prin strecuratoare prin pasare. Se adauga zeama pana se obtine consistenta dorita, se potriveste de sare, piper,condimente, se pune putin ulei si se da intr-un clocot. Se serveste calda sau rece, cu crutoane. Cubulete de paine se pun intr-o tava care se introduce la cuptor pana se intaresc si se transforma in crutoane. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel retete vegetariene cartofi fasole condimente fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

895 viz    0 com
975 viz    0 com
819 viz    0 com
1281 viz    0 com
927 viz    0 com
1021 viz    0 com
1514 viz    0 com
948 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019903 (s)