News Flash:

Supa-crema de legume cu smantana

3 Februarie 2014
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un cartof
1/2 de telina mica
un morcov mic
cateva pastai de fasole verde
cateva boabe de mazare
optional, putin suc de rosii
un fir de ceapa verde
paste fainoase
verdeata
smantana sau branza pentru decor

Mod de preparare:

Se spala legumele, se taie cubulete cat mai mici. Se pun intai radacinoasele la fiert. Se adauga si restul de legume si se lasa la fiert. Adaugam sucul de rosii si dam in 2-3 clocote, apoi pastele si verdeata. Dupa ce au fiert pastele dam la blender supa si apoi o lasam sa mai dea un clocot. Se sareaza si se pune in castronel, se orneaza cu branzica sau smantana.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa-crema supa legume supa smantana retete supa retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020194 (s)