News Flash:

Supa crema de legume cu crutoane si smantana

1 Februarie 2013
8291 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
Pentru supa crema:

2 cepe albe mici
2 ardei grasi
4 cartofi albi
o telina mica
4 morcovi mari
o gulie
1 patrunjel mare
boia dulce
1 pastarnac mare
sare

ulei
piper
condimente

Pentru crutoane:

paine
praf de usturoi
busuioc uscat
ulei de masline
 
Mod de preparare:
 
Supa crema:
Legumele se curata, se spala si se taie cubulete sau rondele. Pentru inceput se caleste ceapa, apoi se adauga celelalte legume. Punem apa cat sa treaca cu o palma buna peste ele, adaugam si condimentele si lasam sa fiarba cu capac, la foc mic. Cand toate legumele sunt fierte foarte bine, le strecuram, dar pastram zeama. Cu ajutorul unui blender, facem legumele pasta.
La sfarsit, in functie de cat de groasa sau subtire o dorim, mai adaugam din zeama ramasa si o punem din nou pe foc, pentru a mai da 2-3 clocote.
 
Crutoane: Painea se taie cubulete, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau intr-un vas de yena, se presara praf de usturoi, busuioc si se toarna ulei de masline.
Se pune in cuptor la foc potrivit si se mai intorc din cand in cand pana se rumenesc si devin crocante.
Supa crema de legume se serveste cu smantana si crutoane alaturi.
 
sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa crema cepe albe ardei grasi cartofi albi telina morcovi gulie ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1225 viz    0 com
1443 viz    0 com
3274 viz    0 com
1760 viz    0 com
2067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012050 (s)