News Flash:

Supa-crema de legume cu crutoane picante

10 Noiembrie 2011
2658 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de legume cu crutoane picante
Ingrediente: 2 cartofi 6 felii de paine pentru crutoane 1 morcov 1 pastarnac 2 cepe 1 dovlecel mic 1-2 rosii 50 g telina 1 cub/lingurita concentrat legume/ciuperci cateva fire de patrunjel 1 lingurita zahar 2 lingurite faina 1 lingurita unt 10 ml ulei 2 linguri ulei de masline 700 ml lapte chilli cimbru paprika iute piper sare Mod de preparare: Se curata legumele, se spala, se taie bucati mari si se pun la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina sare si 10 ml ulei. Dupa 25 minute se adauga zaharul, se lasa sa se racoreasca putin si se mixeaza cu un blender. Separat se pune la clocotit laptele cu concentratul, untul, apoi se amesteca energic cu un tel si faina pana se omogenizeaza. Se toarna laptele peste supa, se drege gustul de sare si piper. Se adauga patrunjelul tocat. Se taie painea cubulete si se pun la prajit intr-o tigaie antiaderenta, in uleiul de masline, pana devin aurii pe toate partile, dupa care se condimenteaza cu piper, paprika iute, cimbru si chili. Se pune in supiera, se decoreaza cu o frunzulita de patrunjel si se serveste cu crutoanele picante. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene paste papardelle fasole dovlecel lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1074 viz    0 com
895 viz    0 com
975 viz    0 com
819 viz    0 com
1281 viz    0 com
927 viz    0 com
1020 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016465 (s)