News Flash:

Supa-crema de legume cu crutoane

18 Februarie 2013
2671 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 morcov
1/4 telina
1/2 pastarnac
1/2 dovlecel
cateva buchetele de conopida si brocoli
1 radacina patrunjel
2 linguri smantana
50 g unt
sare
piper
putin ulei de masline

Mod de preparare:
 
Incingem untul intr-o cratita si adaugam legumele spalate, curatate si taiate bucatele mai mici. Brocoli il lasam deoparte. Amestecam 2-3 minute si apoi completam cu supa de legume, doar cat sa acoperim legumele. Cand sunt fierte adaugam brocoli si mai lasam 4-5 minute. Apoi scoatem putin din supa in care au fiert si mixam adaugand smantana si putin din supa scoasa astfel incat sa obtinem o consistenta cremoasa. Condimentam cu sare si piper si servim cu crutoane si putin ulei de masline.
(Daca nu aveti supa de pui puteti folosi apa).

Supa-crema de legume cu crutoane recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov telina pastarnac dovlecel radacina patrunjel smantana unt sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1422 viz    0 com
2151 viz    0 com
1850 viz    0 com
2224 viz    1 com
1643 viz    0 com
2142 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1795 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019409 (s)