News Flash:

Supa-crema de legume cu crutoane

1 Mai 2012
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de legume cu crutoane
Ingrediente:

1/2 patrunjel
1/2 morcov
1/4 de telina
1/2 de ardei gras
1/2 dovlecel
50 gr unt
paine

Mod de preparare:

Se spala legumele, se curata se taie rondele si se pun la fiert in apa fierbiente. Dupa ce au fiert se pun la blender si se adauga untul, se face o pasta.
Painea se taie cubulete si se pun la coptor intr-o tava un de s-a pus hartie pergament (de copt) pana se intaresc, se fac crutoane.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel morcov telina ardei gras dovlecel unt paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2009 viz    0 com
4595 viz    0 com
3584 viz    0 com
2588 viz    0 com
2914 viz    1 com
4400 viz    0 com
3032 viz    0 com
6851 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019659 (s)