News Flash:

Supa-crema de legume

17 Iulie 2012
2818 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 morcovi
o radacina de telina
2 cepe
o radacina de pastarnac
una de patrunjel
un cartof
ulei de trufe
2 galbenusuri crude

Mod de preparare:

Se spala bine toate ingredientele, se toaca intr-un robot de bucatarie, apoi se fierb in jur de un sfert de ora. Dupa ce se potrivesc de piper si sare se mixeaza fierbinte. Pe parcurs se adauga o lingura de ulei de trufe si 2 galbenusuri crude. Supa se serveste fierbinte, presarata cu fulgi de usturoi si cateva frunze de patrunjel proaspat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi cepe patrunjel cartof galbenusuri crude
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2540 viz    0 com
3561 viz    0 com
1439 viz    0 com
2089 viz    0 com
3568 viz    0 com
1331 viz    0 com
1982 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019513 (s)