News Flash:

Supa-crema de legume

9 Iunie 2012
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un cartof
cateva boabe de mazare
1/2 de telina mica
un morcov mic
cateva pastai de fasole verde
un fir de ceapa verde
optional, putin suc de rosii
paste fainoase
verdeata

smantana sau branza pentru decor

Mod de preparare:

Prima data se spala bine toate legumele, dupa care se taie cubulete cat mai mici. Apoi se pun la fiert radacinoasele. Se adauga si restul de legume si se lasa la fiert. Se pune sucul de rosii, se lasa sa mai fiarba cateva minute, apoi se adauga verdeata si pastele. Dupa ce au fiert pastele dam la blender supa si apoi o lasam sa mai dea un clocot. Se potriveste de sare, se pune incastron si se decoreaza cu branza sau smantana.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartof telina morcov ceapa verde paste fainoaseverdeata smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2041 viz    0 com
1965 viz    0 com
1487 viz    0 com
1350 viz    0 com
2915 viz    0 com
2283 viz    0 com
1533 viz    0 com
1352 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012586 (s)