News Flash:

Supa-crema de legume

15 Decembrie 2011
2268 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de legume
Ingrediente: 4 cartofi mari miez de dovleac 1 telina 4 morcovi mari 1 ceapa mare 1 ardei gras frunze de patrunjel frunze de telina ulei piper sare Mod de preparare: Se curata toate legumele, se spala, se taie cubulete si se pun intr-o oala, sa fiarba. Se adauga foarte putin ulei. Cand sunt gata de fiert, se strecoara de zeama, dar aceasta nu se arunca. Apoi se paseaza legumele la robot. Daca iese o supa prea groasa, se subtiaza cu supa pastrata. La final se potriveste de piper si sare. Se poate servi cu crutoane. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene dulceata telina fasole ardei gras patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1464 viz    0 com
1169 viz    0 com
2277 viz    0 com
3078 viz    0 com
1293 viz    0 com
2035 viz    0 com
3305 viz    0 com
1689 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1766 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032923 (s)