News Flash:

Supa-crema de fidea cu telemea

19 Decembrie 2013
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 morcov
1 pastarnac
1 telina
1 cartof
1 ceapa mica
frunze patrunjel
sare
1 mana de fidea
1 galbenus
100 ml lapte
1 cubulet unt
30 g branza telemea de vaca

Mod de preparare:

Legumele curatate si date pe razatoare se pun la fiert in 600 ml apa. Se completeaza cu apa calda pe timpul fierberii daca mai scade. Cand s-au inmuiat, se strecoara supa, iar  zeama obtinuta se pune 15 minute la fiert impreuna cu fideaua. Se stinge focul, se adauga galbenusul batut cu lapte, telemeaua rasa si untul. Se paseaza intreaga compozitie cu un blender. Se serveste calda.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023757 (s)