News Flash:

Supa crema de fidea

2 Septembrie 2011
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de fidea
Ingrediente: ½ morcov 1 pastarnac ¼ telina 1 cartof 1 ceapa mica frunze de patrunjel sare 1 mana de fidea 1 galbenus 100 ml lapte 1 cubulet unt 30 g telemea de vaca Mod de preparare: Legumele curatate si date pe razatoare se pun la fiert in 600 ml apa. Se completeaza cu apa calda pe timpul fierberii daca mai scade. Cand s-au inmuiat, se strecoara supa, iar zeama obtinuta se pune 15 minute la fiert impreuna cu fideaua. Se stinge focul, se adauga galbenusul batut cu lapte, telemeaua rasa si untul. Se paseaza intreaga compozitie cu un blender. Se serveste calda. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chimen retete vegetariene fasole telina cartofic galbenus unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

950 viz    0 com
1064 viz    1 com
1650 viz    0 com
1087 viz    0 com
1833 viz    0 com
851 viz    0 com
1135 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021670 (s)