News Flash:

Supa crema de fidea

2 Septembrie 2011
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa crema de fidea
Ingrediente: ½ morcov 1 pastarnac ¼ telina 1 cartof 1 ceapa mica frunze de patrunjel sare 1 mana de fidea 1 galbenus 100 ml lapte 1 cubulet unt 30 g telemea de vaca Mod de preparare: Legumele curatate si date pe razatoare se pun la fiert in 600 ml apa. Se completeaza cu apa calda pe timpul fierberii daca mai scade. Cand s-au inmuiat, se strecoara supa, iar zeama obtinuta se pune 15 minute la fiert impreuna cu fideaua. Se stinge focul, se adauga galbenusul batut cu lapte, telemeaua rasa si untul. Se paseaza intreaga compozitie cu un blender. Se serveste calda. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chimen retete vegetariene fasole telina cartofic galbenus unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

977 viz    0 com
1107 viz    1 com
1704 viz    0 com
1154 viz    0 com
1873 viz    0 com
888 viz    0 com
1187 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019237 (s)