News Flash:

Supa crema de fidea

2 Septembrie 2011
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de fidea
Ingrediente: ½ morcov 1 pastarnac ¼ telina 1 cartof 1 ceapa mica frunze de patrunjel sare 1 mana de fidea 1 galbenus 100 ml lapte 1 cubulet unt 30 g telemea de vaca Mod de preparare: Legumele curatate si date pe razatoare se pun la fiert in 600 ml apa. Se completeaza cu apa calda pe timpul fierberii daca mai scade. Cand s-au inmuiat, se strecoara supa, iar zeama obtinuta se pune 15 minute la fiert impreuna cu fideaua. Se stinge focul, se adauga galbenusul batut cu lapte, telemeaua rasa si untul. Se paseaza intreaga compozitie cu un blender. Se serveste calda. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chimen retete vegetariene fasole telina cartofic galbenus unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1033 viz    0 com
1179 viz    1 com
1774 viz    0 com
1246 viz    0 com
1963 viz    0 com
950 viz    0 com
1285 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014667 (s)