News Flash:

Supa-crema de fasole verde cu parmezan

31 Martie 2014
2608 Vizualizari | 0 Comentarii
Timp: 40 minute
Nivel: usor

Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
3 linguri de smantana
1 cub de supa de legume
750 ml de apa
1 catel de usturoi
300g fasole verde
1 lingura curry
sare dupa gust
40 g parmezan ras
50 g branza rasa

Mod de preparare:

Spalati bine fasolea verde si celelate legume. Intr-o tigaie inalta cu ulei de masline, se pune fasole verde si usturoi curatat si se gateste timp de 3 minute. Adaugati apa si cubul de supa de legume. Se fierbe timp de 15-20 de minute, dupa care se amesteca. Puneti pe foc mic, se adauga parmezan, smantana si se amesteca pana cand obtineti un amestec cremos. Adaugati sare dupa gust si se adauga curry.
Supa se serveste calda, cu branza rasa si crutoane.

Supa de fasole cu parmezan recomandata de gatitul.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa fasole retete fasole fasole verde supa parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1945 viz    0 com
1856 viz    0 com
2357 viz    0 com
2051 viz    0 com
1422 viz    0 com
1727 viz    0 com
1551 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014100 (s)