News Flash:

Supa crema de fasole

13 Iulie 2011
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de fasole
Ingrediente: 800 g fasole uscata 2 cepe 2 cartofi 1 telina 1 morcov 1 pastarnac 1 fir praz 2 ½ l apa sare 80 g unt verdeata Mod de preparare: Se alege fasolea, se spala bine si apoi se pune in apa rece sa se inmoaie. Va sfatuim sa lasati fasolea in aproximativ 2 ½ l de apa, lasand-o sa se inmoaie de pe o zi pe alta. A doua zi, se schimba apa cu alta, tot rece, atata cat sa acopere fasolea. Se pun la fiert doua oale cu apa, una in care e si fasolea, iar alta in care se lasa sa fiarba impreuna cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca, se schimba apa de pe fasole cu cea fierbinte din cealalta oala. Intre timp se pregatesc legumele: se curata bine, se spala si se taie in lungime. Dupa cateva clocote, se adauga zarzavatul si se lasa sa fiarba la foc mic 2-3 ore. Dupa ce fasolea este bine fiarta, se strecoara si apoi se paseaza prin sita impreuna cu zarzavatul. Intr-o oala se incalzeste untul, se adauga legumele pasate, se amesteca bine, apoi se subtiaza cu apa in care a fiert fasolea. Se potriveste de sare si piper dupa gust, iar pe deasupra se presara verdeata tocata. Se serveste cu crutoane de paine prajita. sursa articol: http://www.retete-online.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceaoa cartofi unt garnitura
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2232 viz    0 com
1527 viz    0 com
2476 viz    0 com
1290 viz    0 com
985 viz    0 com
967 viz    0 com
1083 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1486 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013546 (s)