News Flash:

Supa-crema de fasole

31 Martie 2014
1854 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g de fasole
2 capatani de ceapa
2 morcovi
1 rosie
10 linguri de ulei
1 lingurita de sare
1 lingurita piper negru
1 lingurita cimbru
1 lingurita de menta

Mod de preparare:


Se alege bine fasolea de gunoie. Cu o seara inainte, se pune in apa rece si se lasa pana a doua zi. Apoi se scurge apa, se pune intr-o cratita, se toarna apa rece peste si se fierbe la foc mic. Dupa o jumatate de ora se strecoara si se toarna apa fierbinte. Apoi se adauga ulei, ceapa tocata si morcovi, dupa care se lasa sa fiarba.
Cand fasolea este aproape fiara, se adauga rosiile tocate, sare, piper, menta si cimbru. Aceasta supa, se pune intr-un blender si se transforma in piure la concentratia dorita. La servire se pot adauga ierburi proaspete (patrunjel sau marar tocat pe deasupra).

Supa-crema de fasole recomandata de gatitul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa fasole retete fasole retete post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2356 viz    0 com
2050 viz    0 com
1421 viz    0 com
1726 viz    0 com
1550 viz    0 com
2057 viz    0 com
1633 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019629 (s)