News Flash:

Supa-crema de dovlecei cu usturoi si castraveti

25 Iunie 2013
3643 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata
1 catel de usturoi zdrobit
4 dovlecei taiati cubulete
2 cartofi taiati cubulete
1 l supa de pui
sare

Mod de preparare:

Se incinge uleiul in oala si punem ceapa, usturoiul, dovleceii si cartofii la calit timp de 5 minute (fara a lasa ca legumele sa prinda culoare). Adaugam un litru de supa si 250 ml apa si dam in clocot, dupa care reducem focul la minim si mai lasam sa fiarba timp de 5 minute. Cu un mixer de mana amestecam supa pana cand devine fina si omogena. O punem din nou la incalzit. Se serveste cu chifle.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi zdrobit chifle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1163 viz    0 com
1089 viz    0 com
1046 viz    0 com
1403 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026616 (s)