News Flash:

Supa-crema de dovlecei cu usturoi si castraveti

25 Iunie 2013
3477 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata
1 catel de usturoi zdrobit
4 dovlecei taiati cubulete
2 cartofi taiati cubulete
1 l supa de pui
sare

Mod de preparare:

Se incinge uleiul in oala si punem ceapa, usturoiul, dovleceii si cartofii la calit timp de 5 minute (fara a lasa ca legumele sa prinda culoare). Adaugam un litru de supa si 250 ml apa si dam in clocot, dupa care reducem focul la minim si mai lasam sa fiarba timp de 5 minute. Cu un mixer de mana amestecam supa pana cand devine fina si omogena. O punem din nou la incalzit. Se serveste cu chifle.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi zdrobit chifle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1135 viz    0 com
1041 viz    0 com
1010 viz    0 com
1348 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014097 (s)