News Flash:

Supa-crema de dovlecei cu crutoane

16 Decembrie 2011
2127 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de dovlecei cu crutoane
Ingrediente: 1 kg de dovlecei 2 oua 1 lingura faina 2 cepe potrivite 100 g unt cuburi pentru supa 1 ceasca lapte o legatura de patrunjel verde piper sare Mod de preparare: Dovleceii se spala, se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la pastrat in apa rece. Ceapa se curata si se taie marunt, dupa care se caleste in unt vreo cateva minute, la foc potrivit. Spre final se presara faina. Se adauga apoi dovleceii scursi de apa si se lasa cateva minute la calit. Din cand in cand se amesteca. Dupa aceea se pune 1,5-2 litri supa pui si se mai lasa in jur de 15-20 minute. Legumele fierte se paseaza si se pun la foc domol. Compozitia se drege cu ouale amestecate cu smantana, lapte, iaurt, se asezoneaza, se pune in oala, se da un clocot, apoi se presara patrunjelul. Se serveste cu crutoane. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz retete vegetariene faina lapte patrunjel verde unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2267 viz    0 com
1464 viz    0 com
1168 viz    0 com
2277 viz    0 com
3076 viz    0 com
1292 viz    0 com
2035 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015745 (s)