News Flash:

Supa-crema de dovlecei

18 Mai 2012
2203 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de dovlecei
Ingrediente:

6 dovlecei taiati cubulete
2 cartofi taiati cubulete
250 ml smantana pentru gatit
2 morcovi mari taiati rondele
4 catei de usturoi taiati felii
piper negru proaspat macinat
sare de mare proaspat rasnita
patrunjel verde proaspat tocat (optional)
 
Mod de preparare:

Fierbeti 20 de minute cu putina sare de mare dovleceii, morcovii, cartofii si usturoiul. Scurgeti jumatate din apa in care au fiert si pasati legumele cu un blender. Adaugati smantana si mai pasati putin pana obtineti o consistenta cremoasa. Potriviti crema de sare si piper si innobilati savoarea dovleceilor cu cea a patrunjelului proaspat tocat. Se poate servi cu crutoane facute in casa.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei cartofi morcovi usturoi piper negru patrunjel verde crutoane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1543 viz    0 com
2129 viz    0 com
2296 viz    0 com
17041 viz    0 com
4067 viz    0 com
1690 viz    0 com
1204 viz    0 com
6742 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013493 (s)