News Flash:

Supa-crema de dovlecei

4 Iulie 2017
400 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei
2 cartofi
1 ceapa
1 lingurita leustean
2 catei de usturoi
1 litru apa
sare
crutoane, optional

Mod de preparare:

Cureti dovleceii de coaja, apoi ii tai rondele. Tai cartofii in cuburi mai mari, iar ceapa o tai pe jumatate. Pui ceapa si cartofii la fiert intr-un litru de apa cu sare. Dupa un sfert de ora, adaugi dovleceii si mai lasi pe foc 20 de minute. Cand legumele s-au fiert le strecori si pastrezi zeama, intr-un blender impreuna cu usturoiul curatat si cu leusteanul. Torni zeama in care au fiert si mixezi pana obtii un piure. Servesti supa, daca vrei, cu crutoane.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovlecei cartofi leustean usturoi crutoane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013523 (s)