News Flash:

Supa-crema de dovleac

4 August 2011
946 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de dovleac
Ingrediente: 1 kg miez de dovleac 1 ceapa mare 1 gulie 1 mar acru 1 litru supa vegeta smantana sare Mod de preparare: Dupa ce se taie cubulete miezul de dovleac, se pun la cuptor cu 4 catei de usturoi zbrobiti si presarate cu ulei de masline. Se lasa pana cand dovleacul se face usor maroniu, aproximativ 30 de minute. Ceapa se toaca marunt si se caleste pana se face sticloasa, dupa care se adauga gulia taiata patratele, dovleacul, marul si supa vegeta. Se fierbe 20-25 minute. Dupa aceea se adauga si usturoiul scos din cuptor si se mai lasa aproximativ 10 minute la fiert cu foc usor. La sfarsit se paseaza totul si se amesteca bine. Se serveste calda, cu smantana si crutoane. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telemea sarata ceapa fasole grasa smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1366 viz    0 com
1044 viz    0 com
958 viz    0 com
1049 viz    0 com
1043 viz    0 com
1015 viz    0 com
1358 viz    0 com
1656 viz    0 com
3599 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015378 (s)