News Flash:

Supa-crema de dovleac

4 August 2011
860 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de dovleac
Ingrediente: 1 kg miez de dovleac 1 ceapa mare 1 gulie 1 mar acru 1 litru supa vegeta smantana sare Mod de preparare: Dupa ce se taie cubulete miezul de dovleac, se pun la cuptor cu 4 catei de usturoi zbrobiti si presarate cu ulei de masline. Se lasa pana cand dovleacul se face usor maroniu, aproximativ 30 de minute. Ceapa se toaca marunt si se caleste pana se face sticloasa, dupa care se adauga gulia taiata patratele, dovleacul, marul si supa vegeta. Se fierbe 20-25 minute. Dupa aceea se adauga si usturoiul scos din cuptor si se mai lasa aproximativ 10 minute la fiert cu foc usor. La sfarsit se paseaza totul si se amesteca bine. Se serveste calda, cu smantana si crutoane. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

telemea sarata ceapa fasole grasa smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1303 viz    0 com
969 viz    0 com
888 viz    0 com
951 viz    0 com
944 viz    0 com
933 viz    0 com
1286 viz    0 com
1576 viz    0 com
3453 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1475 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016365 (s)