News Flash:

Supa-crema de dovleac

4 August 2011
991 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de dovleac
Ingrediente: 1 kg miez de dovleac 1 ceapa mare 1 gulie 1 mar acru 1 litru supa vegeta smantana sare Mod de preparare: Dupa ce se taie cubulete miezul de dovleac, se pun la cuptor cu 4 catei de usturoi zbrobiti si presarate cu ulei de masline. Se lasa pana cand dovleacul se face usor maroniu, aproximativ 30 de minute. Ceapa se toaca marunt si se caleste pana se face sticloasa, dupa care se adauga gulia taiata patratele, dovleacul, marul si supa vegeta. Se fierbe 20-25 minute. Dupa aceea se adauga si usturoiul scos din cuptor si se mai lasa aproximativ 10 minute la fiert cu foc usor. La sfarsit se paseaza totul si se amesteca bine. Se serveste calda, cu smantana si crutoane. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telemea sarata ceapa fasole grasa smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1384 viz    0 com
1075 viz    0 com
994 viz    0 com
1079 viz    0 com
1092 viz    0 com
1049 viz    0 com
1387 viz    0 com
1706 viz    0 com
3677 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1063 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013741 (s)