News Flash:

Supa-crema de dovleac

4 August 2011
915 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa crema de dovleac
Ingrediente: 1 kg miez de dovleac 1 ceapa mare 1 gulie 1 mar acru 1 litru supa vegeta smantana sare Mod de preparare: Dupa ce se taie cubulete miezul de dovleac, se pun la cuptor cu 4 catei de usturoi zbrobiti si presarate cu ulei de masline. Se lasa pana cand dovleacul se face usor maroniu, aproximativ 30 de minute. Ceapa se toaca marunt si se caleste pana se face sticloasa, dupa care se adauga gulia taiata patratele, dovleacul, marul si supa vegeta. Se fierbe 20-25 minute. Dupa aceea se adauga si usturoiul scos din cuptor si se mai lasa aproximativ 10 minute la fiert cu foc usor. La sfarsit se paseaza totul si se amesteca bine. Se serveste calda, cu smantana si crutoane. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

telemea sarata ceapa fasole grasa smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1344 viz    0 com
1009 viz    0 com
936 viz    0 com
999 viz    0 com
998 viz    0 com
976 viz    0 com
1329 viz    0 com
1618 viz    0 com
3551 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023582 (s)