News Flash:

Supa-crema de dovleac

1 Mai 2014
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg dovleac taiat cuburi
supa de legume
200 ml smantana
2 cartofi taiati cuburi
1 ceapa tocata
sare

Mod de preparare:

Intr-o oala punem la fiert dovleacul, cartofii, ceapa si supa. Asezonam cu sare dupa gust si lasam sa fiarba timp de 2 ore. Lasam sa se raceasca si apoi trecem supa cu tot cu legume intr-un blender si mixam pana cand obtinem o crema fina, reincalzim supa crema. Se serveste cu smantana.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa-crema supa dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2708 viz    0 com
1139 viz    0 com
1606 viz    0 com
1282 viz    0 com
1805 viz    0 com
942 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018534 (s)