News Flash:

Supa-crema de dovleac

1 Mai 2014
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg dovleac taiat cuburi
supa de legume
200 ml smantana
2 cartofi taiati cuburi
1 ceapa tocata
sare

Mod de preparare:

Intr-o oala punem la fiert dovleacul, cartofii, ceapa si supa. Asezonam cu sare dupa gust si lasam sa fiarba timp de 2 ore. Lasam sa se raceasca si apoi trecem supa cu tot cu legume intr-un blender si mixam pana cand obtinem o crema fina, reincalzim supa crema. Se serveste cu smantana.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa-crema supa dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2763 viz    0 com
1179 viz    0 com
1669 viz    0 com
1320 viz    0 com
1834 viz    0 com
973 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015074 (s)