News Flash:

Supa crema de creveti

28 Mai 2013
2275 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g taitei din orez
150 g de ciuperci
o legatura de ceapa verde
30 ml ulei de porumb
2 linguri de pasta de curry
400 ml lapte de cocos
200 ml de apa in care ati fiert pui sau peste
200 g creveti
150 g vlastari de fasole
10-20 ml sos de peste
1 lime
o lingura de zahar
o legatura de patrunjel

Mod de preparare:

Pregatiti taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi puneti-i la scurs. Feliati ciupercile si ceapa verde si caliti-le 2 minute intr-un wok cu jumatate din cantitatea de ulei. In oala in care veti pregati supa puneti uleiul ramas si pasta de curry si tineti amestecul pe foc pentru 3 minute. Adaugati aromatul lapte de cocos si apa si mai fierbeti inca 2 minute. Scaldati apoi crevetii in aromele obtinute si fierbeti totul inca 3 minute. Vlastarii de fasole, ciupercile si ceapa verde pot acum si ele sa contribuie cu aromele lor. Le adaugati in cratita si asezonati supa cu sos de peste, zeama de lime si zahar. Puneti apoi in castroane taitei de orez si peste, supa fierbinte.

Supa crema de creveti recomandata de Printesa Polonic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa verde patrunjel wok castroane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014252 (s)