News Flash:

Supa-crema de conopida cu smantana

20 Iunie 2013
5029 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g unt
1 ceapa tocata
1 conopida
500 ml supa de pui
300 ml lapte
300 ml smantana
1 catel de usturoi tocat
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Se topeste untul intr-o oala si se punem ceapa la calit timp de 3 minute. Adaugam conopida (rupta in buchetele) si amestecam timp de un minut. Turnam supa peste si adugam si laptele. Dupa ce da in fiert, reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 10 minute. Lasam sa se raceasca usor si apoi procesam supa intr-un blender. Punem din nou supa la incalzit si incorporam smantana. Adaugam sare dupa gust si amestecam se serveste cu paine coapta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt ceapa tocata usturoi tocat patrunjel tocat oala blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1043 viz    0 com
1011 viz    0 com
1351 viz    0 com
1087 viz    0 com
2151 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020515 (s)