News Flash:

Supa crema de conopida cu parmezan

5 Septembrie 2019
289 Vizualizari | 0 Comentarii

Te bucuri de venirea toamnei pentru ca iti place conopida? Aceasta leguma este potrivita pentru o supa crema in care, daca adaugi si parmezan, vei obtine un deliciu de pranz!

Ingrediente pentru 8 portii:
 

  • 2 linguri de unt
  • 8 catei de usturoi, tocati marunt
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 2 capete de conopida, bogate
  • 1,9 L bulion de legume sau pasta
  • 470 ml de apa 
  • 2 crengute de cimbru proaspat
  • 55 g parmezan normal sau vegetarian 
  • 10 g arpagic proaspat
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust

Mod de preparare:
 
Topiti untul la foc mediu intr-un vas mare. Adaugati usturoiul si ceapa si lasati 1-2 minute pana cand ceapa este translucida. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Se adauga conopida, bulionul de legume si apa, apoi se amesteca. Aduceti la punctul de fierbere.
Adaugati cimbru, acoperiti si reduceti la foc mic timp de 15 minute. Descoperiti si indepartati cimbru. Folositi un blender vertical pentru a amesteca supa pana devine crema.
Amesteca in supa crema de conopida parmezanul normal sau vegetal si arpagicul. Se lasa sa se raceasca 2 minute apoi se serveste (smantana optional). 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

342 viz    0 com
424 viz    0 com
863 viz    0 com
202 viz    0 com
241 viz    0 com
385 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020319 (s)