News Flash:

Supa-crema de conopida

20 Noiembrie 2013
2427 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conopida mare
1 morcov
2 catei de usturoi
1 ceapa
2 cartofi medii
1 legatura de marar
sare
piper
ulei

Mod de preparare:

Taie bucatele micute conopida si morcovul, stropeste-le cu putin ulei si da-le la cuptor pentru 15 minute. Intre timp, caleste ceapa impreuna cu usturoiul, pentru aproximativ 1 minut. Adauga peste ele cartofii taiati cubulete si cateva cani de apa. Lasa compozitia sa fiarba 10-15 minute, apoi adauga morcovii si conopida. Mai lasa ingredientele pe foc 10 minute, apoi strecoara legumele si paseaza-le. Amesteca piureul de legume cu supa, asezoneaz-o cu sare si piper dupa gust.
Supa-crema de conopida de post se serveste calda, presarata cu marar din belsug.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa retete supa-crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1749 viz    0 com
1992 viz    0 com
1201 viz    0 com
3470 viz    0 com
1290 viz    0 com
23890 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012208 (s)