News Flash:

Supa-crema de ciuperci si usturoi

19 Septembrie 2011
1781 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de ciuperci si usturoi
Ingrediente: 300 g ciuperci 400 ml supa din cubulete Knorr de pui 100 ml smantana 50 g unt o ceapa mica 1-2 catei de usturoi marar verde maruntit 1 lingura de amidon piper sare Mod de preparare: Ceapa tocata fin se caleste in untul topit pana devine sticloasa. Se adauga ciupercile curatate, spalate, taiate felii, si usturoiul. Se toarna deasupra jumatate din supa cu gust de pui si se potriveste de piper si sare daca mai este nevoie. Se fierb la foc mediu o jumatate de ora. Restul de supa se amesteca cu lingura de amidon si se toarna la sfarsit peste supa de ciuperci, care a fiert o jumatate de ora. Se mai lasa la fiert inca 5 minute, timp in care se amesteca sa nu se lege. Se lasa la racit putin, dupa care  se pune totul in blender si se face crema. Se serveste cu smantana, crutoane de paine si marar verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci smantana cacao usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023410 (s)