News Flash:

Supa-crema de ciuperci II

1 Noiembrie 2011
1290 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de ciuperci II
Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete 1 cartof mare 1 ceapa 1 morcov 1 pastarnac ulei piper sare Mod de preparare: Mai intai se spala si se curata legumele. Apoi se taie in bucati mari si se pun la fiert. Cand sunt gata, se paseaza in blender. Se potriveste de sare si piper si se toarna un fir de ulei. Se serveste cu crutoane si, eventual, smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci retete vegetariene passata piper fasole ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1328 viz    0 com
1188 viz    0 com
1058 viz    0 com
1139 viz    0 com
985 viz    0 com
1449 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022687 (s)