News Flash:

Supa-crema de ciuperci II

1 Noiembrie 2011
1351 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de ciuperci II
Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete 1 cartof mare 1 ceapa 1 morcov 1 pastarnac ulei piper sare Mod de preparare: Mai intai se spala si se curata legumele. Apoi se taie in bucati mari si se pun la fiert. Cand sunt gata, se paseaza in blender. Se potriveste de sare si piper si se toarna un fir de ulei. Se serveste cu crutoane si, eventual, smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci retete vegetariene passata piper fasole ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1413 viz    0 com
1279 viz    0 com
1102 viz    0 com
1238 viz    0 com
1056 viz    0 com
1530 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022312 (s)