News Flash:

Supa-crema de ciuperci II

1 Noiembrie 2011
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de ciuperci II
Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete 1 cartof mare 1 ceapa 1 morcov 1 pastarnac ulei piper sare Mod de preparare: Mai intai se spala si se curata legumele. Apoi se taie in bucati mari si se pun la fiert. Cand sunt gata, se paseaza in blender. Se potriveste de sare si piper si se toarna un fir de ulei. Se serveste cu crutoane si, eventual, smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci retete vegetariene passata piper fasole ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1369 viz    0 com
1235 viz    0 com
1077 viz    0 com
1165 viz    0 com
1017 viz    0 com
1496 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018421 (s)