News Flash:

Supa-crema de ciuperci cu smantana

14 Iunie 2013
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g ciuperci
100 g smantana slaba in grasimi
1 lingura ulei vegetal
1 cub supa de legume
1 ceapa rosie mica
2 catei de usturoi
piper negru proaspat macinat

Mod de preparare:

Spala bine ciupercile si taie-le in bucati mici. Curata usturoiul si ceapa si toaca-le marunt. Pregateste supa de legume: amesteca cubuletul cu 570 ml apa fierbinte. Intr-o tigaie mare, incalzeste uleiul si adauga usturoiul, ceapa si ciupercile. Lasa-le la foc mic aproximativ 10 minute, dupa care adauga stocul de legume. Lasa totul sa fiarba 10 minute.
Scoate de pe foc, adauga smantana si, folosind un blender, amesteca totul pana se omogenizeaza.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci ceapa rosie usturoi piper negru tigaie mare blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1043 viz    0 com
1012 viz    0 com
1351 viz    0 com
1088 viz    0 com
2154 viz    0 com
1630 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018812 (s)