News Flash:

Supa-crema de ciuperci cu pastarnac si morcov

22 August 2013
3569 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr ciuperci proaspete
3 morcovi
2 cepe
1 pastarnac
500 ml ulei
sare dupa gust
1 radacina patrunjel verde

Mod de preparare:

Se spala ciupercile si se calesc impreuna cu 50 ml ulei si putina sare. Se curata zarzavatul, se spala si se pune la fiert cu sare. Dupa ce au fiert se scot atat legumele cat si ciupercile si se paseaza in blender. Apoi se amesteca ciupercile cu legumele si cu zeama de la supa, se potrivesc de sare, si se pun la fiert. Cand compozitia incepe sa se ingroase putin, se ia vasul de pe foc  si se presara patrunjel.

 sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci proaspete pastarnac blender patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013675 (s)