News Flash:

Supa-crema de ciuperci brune

19 August 2013
2576 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr ciuperci brune
un morcov
1o buc telina
2 cepe
2 cartofi
1 l supa de legume (sau apa)
crutoane de paine
50 gr margarina (sau unt)
2 lg ulei de masline
sare
piper
usturoi

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se pune la calit in margarina (unt) apoi adaugam rondelele de morcov si telina taiata felii. Dupa 5 min adaugam ciupercile taiate lame si calim in continuare cam 10 min. Adaugam supa de legume si lasam sa fiarba la foc potrivit. Punem si cubuletele de cartofi, mai completam cu supa daca este nevoie si lasam la fiert pana ce toate legumele s-au inmuiat bine. Condimentam cu sare si piper dupa gust si dam deoparte sa se racoreasca putin. Se pune in blender si se formeaza crema. Daca este prea multa zeama mai oprim inainte de a trece-o prin blender.
Se serveste in boluri insotita de chipsuri din ciuperci, un pic de ulei de masline fulgi de ardei iute si crutoane de paine cu usturoi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci brune telina unt usturoi foc potrivit crema blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1391 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013735 (s)