News Flash:

Supa-crema de ciuperci

14 Ianuarie 2013
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg ciuperci champignon
2 cepe
100 g unt
3-4 catei de usturoi
300 g smantana
1,5 litri supa de pui (sau apa)
3 linguri ulei
crutoane
sare
piper

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o cratita, adauga unt, usturoi si ceapa tocate marunt si lasa-le sa se caleasca. Spala ciupercile si taie-le cubulete, iar apoi adauga-le peste amestecul de ceapa si usturoi. Adauga apoi supa de pui si las-o la fiert pentru 10 minute. Poti chiar sa inlocuiesti supa cu apa. Paseaza compozitia obtinuta cu un blender, adauga smantana, sare si piper.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci champignon cepe unt smantana ulei crutoane sare piper cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1455 viz    0 com
1488 viz    0 com
1637 viz    0 com
4669 viz    0 com
2581 viz    0 com
1877 viz    0 com
1790 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014019 (s)