News Flash:

Supa-crema de cartofi cu usturoi si rosii

9 Februarie 2012
2637 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de cartofi cu usturoi si rosii
Ingrediente:

200 g cartofi taiati cubulete
2 linguri pasta de tomate
1 lingura ulei de masline
2 catei de usturoi zdrobiti
1 ceapa tocata marunt
1 ardei rosu tocat marunt
400 g rosii taiate cubulete
1 l supa de pui

Mod de preparare:

Ceapa, ardeiul si usturoiul se toaca marunt, dupa care se calesc in jur de 5 minute in ulei incins. Dupa aceea se pun rosiile, cartofii si pasta de tomate si amestecam timp de 5 minute. Adaugam supa, punem un capac pe oala si lasam sa fiarba. Dupa ce a dat in clocot, reducem intensitatea focului si mai lasam sa fiarba timp de 20 de minute. Indepartam vasul de pe foc si lasam sa se raceasca 5 minute. Trecem supa prin blender si apoi o punem din nou in oala si o reincalzim timp de 5 minute. Adaugam sare dupa gust si servim cu crutoane sau paine cu usturoi.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi usturoi ceapa ardei rosu rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022233 (s)