News Flash:

Supa-crema de cartofi cu praz

14 Octombrie 2011
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de cartofi cu praz
Ingrediente: 1 kg de cartofi albi, fainosi 1 ceapa 2-4 fire de praz 1 legatura de marar 1 litru supa de carne de pui 1 cana de smantana sare Mod de preparare: Cartofii se curata si se taie cubulete. Se spala bine prazul si se taie rondele, iar ceapa se taie marunt. Se fierb toate legumele in zeama de carne cu sare, sau pur si simplu in apa cu sare. Cand au fiert legumele, se strecoara, se paseaza legumele, se amesteca piureul de legume cu zeama. Se amesteca cu smantana, se pune sare si mararul tocat. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retetemancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa busuioc marar cumquat smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1658 viz    0 com
1067 viz    0 com
1467 viz    0 com
1523 viz    0 com
1580 viz    0 com
1134 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015621 (s)