News Flash:

Supa-crema de cartofi cu lapte de cocos

7 Octombrie 2013
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ardei gras rosu taiat in bucati mari
1 cartof dulce mare curatat si taiat in cubulete
sare
piper
380 ml lapte de cocos
180 ml apa
condimente dupa gust

Mod de preparare:

Pune cubuletele de cartof intr-un bol pentru cuptorul cu microunde. Toarna apa ( nu e nevoie sa ii acopere de tot) si acopera bolul cu folie alimentara de plastic. Pune la microunde cartofii, la putere mare, timp de 13-15 minute, pana cand se inmoaie.

Paseaza cartofii fierti intr-un blender impreuna cu ardeiul gras si laptele de cocos pana cand devine un amestec cremos. Lasa 5 minute supa sa se odihneasca, apoi poti sa adaugi condimente. Pe langa sare si piper poti pune si fulgi de ardei iute sau scortisoara, pudra de usturoi, curry.
Serveste supa cu bucatele de ardei gras sau cu nuci si seminte coapte, o lingura de smantana.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa rapida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014131 (s)