News Flash:

Supa-crema de cartofi

21 Aprilie 2012
2353 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de cartofi
Ingrediente:

500 g cartofi taiati cuburi
750 ml supa de pui
20 g unt
1 lingura ulei de masline
4 cepe tocate marunt
250 ml lapte
125 g smantana
marar

Mod de preparare:


Se incinge uleiul si untul intr-o oala la foc mic si punem ceapa la calit. Adaugam apoi cartofii si supa si marim focul. Dupa ce da in clocot, dam focul la intensitate medie si lasam sa fiarba cu vasul partial acoperit timp de 15 minute. Lasam sa se raceasca un pic si apoi punem supa in blender si mixam pana obtinem o crema fina. Incorporam laptele in supa crema si punem din nou la incalzit. Punem supita in boluri si presaram putin marar pe deasupra.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi unt cepe lapte smantana marar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013560 (s)