News Flash:

Supa crema de cartofi

15 August 2011
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de cartofi
Ingrediente: 1 kg cartofi 1 ceapa 1 praz 2 morcovi 1 felie de telina 150 gr afumatura (kaizer, sunculita, ciolan etc) 2 fire de tarhon 2 linguri smantana 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Baconul se feliaza si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga morcovii si partea alba de la praz rondele, ceapa tocata, telina cubulete. Se continua sa se prajeasca totul la foc mic inca 10 minute, pana cand legumele se inmoaie. Se adauga cartofii taiati cuburi, sare, piper si 4 cani de apa. Se fierbe totul la foc mediu pentru cca 30 minute, pana ce legumele sunt fierte bine. Se scoate afumatura din oala si se pune deoparte sa se racoreasca. Se strecoara legumele, retinandu-se si supa. In robotul de bucatarie se paseaza legumele pana devin piure. Apoi se adauga supa (cu robotul mergand) pana cand supa crema capata consistenta dorita pus. Se adauga smantana si se amesteca pana la omogenizare. Se toaca tarhonul marunt si se adauga in supa crema. Se taie cubulete afumatura si se pune si ea in oala. Se lasa totul pe foc mic inca 2-3 minute si se drege de sare. Se serveste presarata cu ceapa ciorii (chives) si crutoane de paine sau de ciuperci. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ceapa busuioc crema caramel smantana telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

931 viz    0 com
1037 viz    0 com
1083 viz    0 com
924 viz    1 com
1715 viz    0 com
1081 viz    0 com
1010 viz    0 com
1107 viz    0 com
1014 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012845 (s)