News Flash:

Supa-crema cu suc de portocala

8 Noiembrie 2011
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema cu suc de portocala
Ingrediente: 3 cartofi medii 2 portocale 1 pastarnac mediu 2 morcovi mari 1 ceapa mare 6 linguri ulei de masline sare Mod de preparare: Legumele se taie cubulete, iar portocalele se storc. Intr-o oala se pune uleiul de masline impreuna cu o cescuta de apa fierbinte, se adauga legumele si se lasa sa fiarba pe foc mediu, amestecand timp de 7-8 minute. Se pune apa fierbinte pana se acopera legumele si se mai lasa la fiert 15 minute. Se mixeaza bine legumele cu mixerul pana se fece o crema fina, se potriveste de sare, iar apoi se adauga sucul de portocale. Se amesteca si se mai lasa la fiert pe foc mic 3-4 minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi retete vegetariene struguri morcovi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1567 viz    0 com
1031 viz    0 com
1437 viz    0 com
6325 viz    0 com
987 viz    0 com
1230 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1796 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017295 (s)