News Flash:

Supa-crema cu spanac si dovleac

8 Decembrie 2011
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema cu spanac si dovleac
Ingrediente: 400 g dovleac dulce 200 g "baby" spanac 3 cartofi medii 3 oua 2 cuburi supa concentrata de gaina 1 ceapa medie 3 catei de usturoi 1 morcov mare 4 linguri ulei de masline piper sare Mod de preparare: Se spala, se curata si se taie in bucati potrivite legumele. Se pun 3 linguri de ulei intr-o oala, cand acesta e incins se adauga usturoiul tocat marunt. Se lasa pe foc pana isi schimba culoarea, apoi se pun legumele. Dupa aproximativ 5 minute, la foc moderat, se incorporeaza cele 2 cuburi de supa concentrata si se mai amesteca impreuna in jur de 2 minute. Se adauga apa fierbinte (sa treaca doua degete de legume) si cele 3 oua spalate, se pune capacul si se lasa la fiert in jur de 25 de minute, pana cand legumele s-au inmuiat. Dupa aceea se scot ouale si se reduce totul la o crema cu blenderul. Se adauga in supa-crema spanacul, ouale decojite si taiate nu prea marunt, sare si piper, daca mai e nevoie, se amesteca si se lasa sa mai fiarba circa 5 minute. Apoi se ia oala de pe foc, se pune 1 lingura de ulei de masline, se amesteca si, cu capacul pus, se lasa cateva minute pentru a se aromatiza. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pita bread fasole oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

972 viz    0 com
3164 viz    0 com
2238 viz    0 com
2514 viz    0 com
1141 viz    0 com
1261 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017223 (s)